Voorschool Banier

In de gemeente Emmen heeft (bijna) iedere basisschool een voorschool.  Op de voorschool ontwikkelt de peuter zich spelenderwijs. Het verschil met een normale peuterspeelzaal is dat een voorschool altijd een gebouw deelt met een basisschool. Hierdoor hebben de leidsters van de peutergroep en de leerkrachten van groep 1 en 2 nauw contact.

De leidsters van onze voorschool heten Roelie, Sandra en Melissa.  Zij zorgen ervoor dat de peuters op onze school zich spelenderwijs goed kunnen ontwikkelen. Hiervoor gebruikt zij het programma PUK. Dit programma bereidt de peuters op een leuke, speelse en leerzame manier voor op de basisschool. Dankzij de voorschool wordt de stap naar de basisschool voor kinderen nog gemakkelijker.

Op de volgende drie dagdelen zijn de peuters welkom op onze school:

dinsdagmorgen

08.30 - 12.00uur

woensdagmorgen

vrijdagmorgen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorschool:
tel. 06 - 1190 2917 / banier@stichtingpeuterwerk.nl Of met de basisschool: 0591-313193 / debanier@primenius.nl