Over ons

De Banier is een katholieke basisschool gelegen in het dorp Zwartemeer, een hechte gemeenschap. Van die hechte gemeenschap maken we deel uit. De school is gehuisvest in een prachtig nieuw pand. Onze school biedt een veilige omgeving en een prettig schoolklimaat, hier werken we dagelijks aan. Kinderen gaan graag naar school en voelen zich geaccepteerd. In een ontspannen sfeer en een veilige leeromgeving kunnen kinderen optimaal presteren en is er alle ruimte voor ontwikkeling.

We zijn een lerende organisatie en hebben hoge verwachtingen van onszelf en de kinderen. Onze school houdt rekening met verschillen tussen kinderen. Wij stemmen ons onderwijs op verantwoorde wijze af binnen de mogelijkheden en de grenzen van het kind en de school. Het team van de Banier is jong, enthousiast, kwalitatief sterk en vooruitstrevend. We maken gebruik van elkaars talenten en kwaliteiten.